Een belastingadviseur in Arnhem gezocht!

belastingadviseur in Arnhem

Jarenlang heb ik altijd zelf mijn belastingaangiftes ingevuld. Met alle benodigde papieren en een flinke kop koffie bij de hand ging dat ook altijd prima. Het was misschien niet mijn favoriete klusje, maar ik kwam er altijd wel uit. Tot de belastingaangifte van dit jaar ingevuld moest worden. In mijn persoonlijke situatie is vrij veel veranderd het afgelopen jaar omdat ik getrouwd ben en we een huis hebben gekocht en ik kwam er qua belastingaangifte totaal niet meer uit. Daarom besloot ik op internet op zoek te gaan naar een betrouwbare belastingadviseur in Arnhem.

 

belastingadviseur in ArnhemAdvies op maat dankzij Den Hartog & Hoogveld

Al snel kwam ik terecht bij Den Hartog & Hoogveld. De website zag er professioneel uit en na een goed gesprek via de telefoon besloot ik een afspraak te maken voor belastingadvies op maat. Gewapend met mijn gehele administratie ging ik naar het kantoor en tot mijn grote vreugde stond ik binnen niet al te lange tijd weer buiten mét een ingevulde belastingaangifte op zak. Ik ben echt super blij dat ik gewoon de stap heb genomen om een belastingadviseur in te schakelen in plaats van zelf uren te lopen zweten op het doen van de belastingaangifte. Mocht ik dus volgend jaar weer hulp nodig hebben, dan weet ik waar ik terecht kan. En mocht jij nou ook op zoek zijn naar een betrouwbare en bovendien betaalbare belastingadviseur in Arnhem, dan kan ik het je aanraden om eens te kijken wat Den Hartog & Hoogveld voor je kunnen betekenen!