Een goede bereikbaarheid met online marketing Groningen

Marketing

Via via kwam ik zelf terecht bij een online marketing Groningen bedrijf, die bij mij in de buurt gevestigd was. Ik ben zeer tevreden over deze diensten en wil daarom ook graag helder uitleggen wat er zo fijn aan is. Als beginnende coach is het moeilijk om je klantenbestand uit te breiden. Je hebt natuurlijk een aardige kring, maar ik was zelf niet perse zichtbaar voor de mensen die nog niet van mij gehoord hadden. Ik wilde dus meer gezien en gevonden worden. Zodoende kwam ik bij het bedrijf terecht. Via een speciale meting hebben ze gekeken naar mijn diensten en hoe ik hoger terecht kan komen in de zoekresultaten.

online marketing groningen

Dit ging allemaal erg aardig, daarvoor stond ik ergens op pagina 11, wanneer je op bepaalde zoekwoorden zocht, nu sta ik op de eerste pagina met makkelijke trefwoorden. De trefwoorden hebben ze bepaald door middel van statistiek. Omdat ze echt weten wat ze aan het doen zijn, was het voor mij heel makkelijk om de regie uit handen te geven. Ze gaven me goede rapporten mee, waar goed te zien was wat de progressie was. Daarmee was het een effectieve investering, omdat ik orders kreeg van mensen over het hele land. Ik denk dat ik binnen drie maanden al meer dan tien nieuwe klanten had. Ook werd ik zichtbaar vaker gebeld of gemaild, met vragen. 

SEO

Voor mij is het echt een aanrader

Ik geloof dat je wel goed vindbaar moet zijn via het internet, anders word je bedrijf nooit groter. Ik snap dat dit ook op andere manieren kan, maar wanneer je een klein bedrijf hebt, met veel concurrentie – zo noemt men dat dan – dan is het belangrijk dat mensen weten dat jij bestaat en doet waar je goed in bent.