Honeywell BW Clip

De Honeywell BW Clip is een stevige waterbestendige gasdetector waarmee een enkel gas kan worden gedetecteerd. Er is keuze uit sensoren voor CO, O2 en H2S. Deze Honeywell BW Clip is een toestel dat de veiligheid bewaakt in risicovolle omgevingen. Het apparaat is compact en handig in het gebruik. De levensduur bij normaal gebruik is 2 jaar. Gedurende die periode wordt constant gemonitord of de situatie veilig is. Bij een alarm worden er drie signalen gegeven: een akoestisch signaal, trillen en een visueel signaal in de vorm van een lichtsignaal. 

Honeywell BW Clip: 2 jaar zorgeloze veiligheid

De Honeywell BW Clip wordt geleverd inclusief een batterij. Die gaat 2 jaar mee. Het apparaat hoeft gedurende de levensduur niet te worden opgeladen. Na die 2 jaar is de gasdetector op moet hij worden vervangen door een nieuw exemplaar. De Honeywell BW Clip is volledig zelfvoorzienend. Elke 24 uur wordt automatisch een diagnostische test uitgevoerd waarbij de werking wordt gecontroleerd. Je hebt er dus geen omkijken naar en bent gedurende 2 jaar verzekerd van een betrouwbare goed werkende gasdetector.

Levensduur De Honeywell BW Clip verlengen

Als de Honeywell BW Clip wordt gebruikt met een CO of H2S sensor is het onder voorwaarden mogelijk om de levensduur te verlengen tot maximaal 3 jaar. Dat is ideaal als deze gasdetector wordt gebruik voor korte termijn projecten of als medewerkers regelmatig een aantal weken met vakantie gaan. Het verlengen van de levensduur wordt gedaan door het apparaat in een energiezuinige slaapstandmodus te zetten. Er is ook een slaapslandhoes leverbaar. Door de Honeywell BW Clip een week in die hoes te plaatsen wordt de levensduur met een week verlengd. Door de combinatie van de slaapstandmodus en de slaapstandhoes kan de levensduur van de Honeywell BW Clip met maximaal een jaar worden verlengd.