Internet marketing bureau? Doen!

JG Webmarketing header

Ik ben al jaren werkzaam als zelfstandig ondernemer in de particuliere thuiszorg. Ik werk als ZZP-er. Toen mijn gezinssituatie veranderde, heb ik besloten om het aantal uren dat ik werk, uit te breiden. Ik was, zoals zoveel zorgprofessionals heel goed in het begeleiden en verzorgen van cliënten, maar zakelijk gezien, een stuk minder sterk. Daarom ervoor gekozen om een internet marketing bureau in de arm te nemen. Zo hoefde ik me geen zorgen te maken over de marketing van mijn bedrijf en kon ik gerust doen wat mijn beroep is en waar ik het liefste mee bezig ben, en dat is werken in de zorg. Om meer uren te genereren was het nodig mijn bedrijf een betere naamsbekendheid te geven. Waar ik tot nu toe veel opdrachten had die liepen via andere ZZP-ers, wilde ik ook zonder die contacten vooruit komen in mijn werk. Ik wilde geheel onafhankelijk, de juiste doelgroep voor mijn activiteiten, aan kunnen spreken. Na diverse pogingen om zelf een goede website te bouwen, bleef ik ontevreden. Niet gek want ik ben hier niet voor opgeleid en heb er geen ervaring mee. Een bureau hiervoor gezocht dus.

Internet marketing bureauMijn ervaring

Na wat speuren op internet en hier en daar wat contact op genomen met diverse bedrijven, had ik uiteindelijk het internet marketing bureau gevonden wat bij mij paste. Wat ik belangrijk vond is dat mijn visie op zorg, goed kon worden vertaald op bijvoorbeeld een website. Daarnaast moest duidelijk worden wat ik de potentiële cliënt allemaal te bieden heb en hoe ik mijn werkzaamheden inricht. Verder wilde ik graag laten weten wie ik ben, hoeveel ervaring ik heb en waar mijn specialiteiten liggen. Ik heb al mijn wensen bij het bureau neergelegd, inclusief de uitstraling die ik graag wilde hebben voor mijn bedrijf. Men ging daar vervolgens mee aan de slag.

Trots

Inmiddels ben ik in het bezit van een prachtige website, die helemaal naar mijn zin is, goed bij me past, en die een hoge positie in de diverse zoekmachines heeft. Ik heb hier al veel positieve reacties op gehad, en al veel nieuwe cliënten hebben mij hierdoor gevonden. Verder ben ik goed begeleid bij het gebruik van sociale media. Ik maak nu gebruik van Facebook, Linkedin en Instagram. Ik ben trots op de uitstraling die mijn bedrijf heeft en op de groei die ik doorgemaakt heb!