MKB factoring geeft zekerheid

Factuur

MKB factoring, hier maak ik gebruik van en omdat dit zo goed werkt. Wil ik mijn ervaring daarom delen met de lezer van dit blog. Zelf onderneem ik in de MKB en ik heb mijn administrate zelf in beheer. Echter is het soms lastig en tijdrovend om telkens achter de debiteur aan te gaan. Daarom ben ik op het internet eens op zoek gegaan naar tips. Hier kwam ik al snel op de volgende website uit, finqle.nl. Deze website wist mijn aandacht te trekken naar MKB factoring. Na het lezen van deze werkwijze heeft dit mijn nieuwsgierigheid gewekt en ben ik mij aan gaan melden bij Finqle. Diezelfde dag kreeg ik al een reactie en ik besloot met dit bedrijf in zee te gaan. 

Nu werk ik hier al een aantal maanden mee en ik wil niet meer anders! Het werkt snel, overzichtelijk en het scheelt mij erg veel tijd. Tevens is de freelancer en zzper hier ook aan het juiste adres.

MKB factoring

Met MKB factoring behoud je het overzicht

Sinds ik met MKB factoring werk, is er een hoop tijd vrij gekomen. Tevens ook een prettig gevoel van het bij voorbaat zeker zijn van de betaalde facturen. Want Finqle koopt als het ware de factuur van je over en draagt er zorg voor dat jouw verdiende geld binnen een dag al op je rekening hebt staan. Wanneer je overzicht wil hebben dan zal je deze ook direct krijgen. De communicatie met dit bedrijf verloopt dan ook zeer goed. 

Het enige wat je zelf moet doen is jouw factuur, die aan de debiteur is gericht, in te dienen. Dit indienen kan via de website en vervolgens gaat eigenlijk de rest vanzelf. Zeker voor de startende ondernemer is deze methode echt een aanrader want met name zij, kunnen het niet veroorloven om een factuur te laat voldaan te krijgen.

Administratie