Tip voor een goed re-integratiebureau

logo_rondomwerk

Ben je op zoek naar een goed re-integratiebureau? Neem dan eens een kijkje op de website van Rondom Werk. Dit bedrijf beschikt namelijk over een erg hoog paatingspercetage in vergelijking met bedrijven die dezelfde dienst aanbieden.

Klantvriendelijkheid is bij Rondom Werk zeer belangrijk

Het re-integratiebureau Rondom Werk vindt klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Het bedrijf beschikt ook over een zeer goede en overzichtelijke website waar veel informatie op te vinden is. Op de website zal je erg veel informatie vinden over wat het bedrijf aan te beiden heeft een belangrijk vindt. Ook beschikt het bedrijf over een plaatsingspercentage van 73% wat in vergelijking met andere bedrijven erg hoog is. Ook zijn er op het internet erg veel positieve reviews van onder andere klanten te vinden. Je kan aan het lezen van de informatie vrijblijvend een factuur opvragen. Als deze vacature jou aanspreekt kan je contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. 

Vitaalteam

Een zeer uitgebreid kennismakingsgesprek met Rondom Werk 

Het bedrijf zal tijdens dit gesprek uitgebreid uitleggen wat zij voor jou en jouw werknemer kunnen betekenen. Na het gesprek zullen er een aantal gesprekken met jouw werknemers plaatsvinden. Hierna zal het bedrijf vervolgens op zoek gaan naar banen die jouw werknemer een eventueel aanspreken. Als een van deze banen jouw werknemers aanspreekt zal hij hier vervolgens solliciteren en als hij aangenomen wordt beginnen met werken. Zeer veel bedrijven die problemen hadden met zijn/haar werknemers hebben al een re-integratietraject gevolgd bij Rondom Werk waar zij zeer tevreden over zijn.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*