Voip bellen bij HostedXL

logo

Bent u al wat langer op zoek naar verbetering van uw ict in uw bedrijf? Dan is HostedXL het juiste adres voor u. Een bedrijf die een betrouwbare en professionele cloud diensten verrichten en die verschillende soorten netwerken aanleggen. Onder de cloud diensten vallen dingen zoals een cloud opzetten voor u en uw bedrijf en deze ook op de juiste manier onderhouden, zodat u daar zelf geen zorgen over hoef te maken. Daarnaast kunt u van allerlei dingen naast de cloud doen, denk aan Office 365 of Hosted Skype. Ook is er veel verschil binnen het aanleggen van netwerken, zo worden er netwerken aangelegd voor internet, zoals een draadloos netwerk, DSL of glasvezel. Maar ook voor telefonisch gebruik waardoor u gemakkelijker te bereiken bent, hierbij denkt u aan SMS tools, VoIP bellen of gehoste telefonie.

Mijn ervaring met HostedXL.

Mijn ervaring met HostedXL is zeer goed. Op de dag van het kopen van een nieuw netwerk is er al goed met mij besproken wat er nou eigenlijk ging gebeuren, vanwege dat ik niet zoveel verstand hier van heb heeft het personeel het mij op een goede manier uitgelegd waardoor ik snapte wat er gebeurde. Zo is het netwerk nog steeds op topsnelheid en heeft het geen spontane vermindering in snelheid. Zo is mijn bedrijf nu makkelijker beschikbaar door het aanleggen van een VoIP bellen netwerk.

telefonie oplossingen

Contact met HostedXL.

Contact opnemen met HostedXL is makkelijk om te doen als u interesse heeft. Als eerste is het handig om de website te bezoeken zodat u alle informatie nog eens kunt bekijken en dan de klantenservice kan bereiken via de livechat. Anders kunt u nog bellen naar 0186 744 022 of mailen naar info@hostedxl.nl.