Wat is een goede foto voor Linked in?

Ik was voor mijn eigen bedrijf al enige tijd naar verschillende manieren van professionalisering aan het zoeken. Ik wilde meer klanten trekken en was dus op zoek naar goede manieren om dit te doen. Ik was al actief op sociale media, maar wilde dit graag wat professioneler gaan aanpakken. Ik had verschillende webinars gevolgd en op internet allerlei tips opgezocht over wat er nodig was om goede sociale media kanalen in het leven te roepen. Een van de dingen waren de foto’s die je plaatste. Deze moesten, afhankelijk van het kanaal, natuurlijk wel professioneel zijn. Ik had best leuke foto’s maar wilde graag een goede professionele foto voor mijn linked in account. Mijn vriendin had mij er op gewezen dat ik dit ook door een bedrijf zou kunnen laten doen. Deze hadden hier uiteraard ervaring in en zouden op deze manier mooie, professionele fotos van mij kunnen maken. Het zou uiteraard een klein beetje geld kosten, maar door een goede foto zorgde ik er ook voor dat mensen richting mijn account getrokken zouden worden en zo zou ik als het goed was ook meer klanten binnen halen. Ik besloot daarom toen ik ’s avonds thuis kwam eens op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf voor een professionele foto voor mijn linked in account. Ik kwam tijdens het zoeken al snel op de website jlf.nl waarbij ik direct zag dat het hierbij ging om een bedrijf in film en foto’s. de website zag er super mooi uit met al een mooie film op de homepage. Ik werd direct enthousiast want zo een kwaliteit foto wilde ik ook wel! Ik besloot de website door te nemen en alle informatie tot mij te nemen. De website deed heel veel verschillende projecten rondom film en fotografie en op de website stonden enkele voorbeelden van projecten. Dit was fijn want op deze manier kon ik direct zijn of deze site een beetje mijn stijl was. De projecten zagen er schitterend uit en ik kreeg steeds meer het idee dat dit de juiste site was voor een professionele foto voor mijn linked in account. Ik besloot contact te leggen met de website en stuurde een bericht naar het adres wat op de website stond weergegeven.

Een mooie professionele foto voor een linked in account kan je zeker maken bij dit bedrijf

Ik kreeg al snel antwoord en ze gaven aan dat mijn vraag zeker mogelijk was bij dit bedrijf. We planden een afspraak in en binnen enkele dagen kon ik bij hen terecht om een professionele foto voor mijn linked in account te laten maken. Het resultaat was geweldig en het was super fijn samenwerken met dit bedrijf.

Mooie kwaliteit foto’s en fijne samenwerking

Ik kan dit bedrijf dan ook alleen maar aanraden aan iedereen die een professionele foto voor zijn linked in account wil laten maken en wel om de volgende redenen:

  • De foto’s zijn van zeer goede kwaliteit
  • De samenwerking met dit bedrijf verloopt heel soepel en fijn
  • Een professionele foto voor een linked in account is binnen enkele dagen geregeld

Bent u ook wel toe aan een professionele foto voor een linked in account, dan raad ik u aan contact op te nemen met dit bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *