Wat mag een goede vertaling kosten?

vertalen

Als ondernemer kom je zeker wel eens een situatie tegen waarin je de diensten van een vertaalbureau Amsterdam nodig hebt, maar wat je niet weet is wat de kosten hiervan zijn. Je bent niet de enige wat iedere jaar zoeken duizenden ondernemers naar de tarieven van verschillende vertaalbureaus in Amsterdam om ze te vergelijken.

vertalenVergelijken op prijs

Het is natuurlijk vertanding om je opties open te houden en veel verschillende vertaalbureaus te vergelijken op prijs. Wanneer je dit doet krijg je een goed beeld van wat de gemiddelde prijs is voor een vertaling. In de tweede selectieronden kun je de kwaliteit gaan vergelijken en zo kom je op een goede vertaalbureau Amsterdam uit dat binnen het budget past die je hebt.

De tarieven

Het is alleen niet zo makkelijk om de prijzen te vergelijken omdat je niet weet wat de tarieven zijn. Sommige vertaalbureaus zetten dit wel op hun website als ze bijvoorbeeld een bepaald bedrag per document of per woord rekenen, maar bij de meeste is dit niet het geval. Als je wil wat de tarieven zijn bij een vertaalbureau Amsterdam zal je een offerte moeten aanvragen. Dit kun je gelukkig wel makkelijk online op hun websites doen. Daarna is het een kwestie van wachten tot alle offertes binnen zijn.