Wil jij een budget uitvaart?

Vind jij het ontzin om heel veel geld uit te geven aan jouw begrafenis of crematie? Kies dan voor een budget uitvaart van Uitvaartverzorging de Verbinding! Zij werken tegen scherpe tarieven, zonder dat je dit in de afwerking opmerkt. Financieel mag het goedkoop zijn, zij werken wel altijd met alle aandacht en zorgen ervoor dat alles netjes geregeld is. Ondanks dat het dus een budget uitvaart is. Hoe hoog het kostenplaatje precies uit zal vallen, is natuurlijk afhankelijk van de wensen die jij precies hebt. Zij bieden namelijk verschillende verschillende pakketten, van essentieel tot exclusief. Wat je ook kiest, je bent bij deze uitvaartverzorger altijd voordeliger uit dan bij andere!

Hoe kunnen zij budget uitvaart aanbieden?

Als je een kijkje neemt op de website van Uitvaartverzorging de Verbinding, dan zie je dat zij een budget uitvaart tot wel 2000 euro goedkoper aan kunnen bieden dan andere uitvaartverzorgers. Het is dan natuurlijk de vraag hoe zij dit doen. Doen zij dit door te beknibbelen op de uitstraling van jouw begrafenis of crematie? Nee, zeker niet. Zij kunnen zo goedkoop werken doordat zij:

  • een jong bedrijf zijn dat niet de ambitie heeft om heel groot te worden
  • vanuit huis werken en dus geen duur bedrijfspand hoeven te betalen
  • niet rijk willen worden over de rug van overleden mensen
  • alleen de daadwerkelijk gemaakte kosten in rekening brengen

Door deze punten ziet een budget uitvaart van hen er nooit goedkoop uit en het zal ook niet goedkoop aanvoelen. Zelfs als je kiest voor het goedkoopste pakket, het uitvaartpakket essentieel, zal alles met waardigheid afgehandeld worden. Je hoeft er dan ook zeker niet bang voor te zijn dat je iets te kort komt of dat er geen goed afscheid van jou genomen kan worden. Tegelijkertijd betalen jouw nabestaanden wel aanzienlijk minder voor een budget uitvaart en dat is vaak toch mooi meegenomen!

Wat kun je verwachten?

Alle crematies en begrafenissen die verzorgd worden door Uitvaartverzorging de Verbinding vallen onder het concept van een budget uitvaart. Maar dat betekent niet dat het altijd heel bescheiden of eenvoudig is. Zoals gezegd zijn er verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen en het ene pakket is veel uitgebreider dan het andere. De overeenkomst is dat zij de kosten altijd laag proberen te houden, waardoor je ook met het exclusieve uitvaartpakket voordeliger uit bent dan met een vergelijkbaar pakket bij een andere uitvaartverzorger. Op hun website kun je precies vinden wat er allemaal bij alle pakketten inbegrepen is. Zo kun jij de budget uitvaart van jouw keuze uitkiezen op basis van jouw wensen. Doordat zij achteraf geen extra kosten in rekening brengen, weet je precies waar jij aan toe bent! Je doet er goed aan om ergens op te schrijven wat jouw wensen zijn of om dit duidelijk te maken aan jouw familie. Dan weten zij precies wat ze moeten regelen op het moment dat jij komt te overlijden. Wil jij dat er niet meer geld uitgegeven wordt voor jouw crematie of begrafenis dan strikt noodzakelijk is? Kies dan voor een budget uitvaart pakket van Uitvaartverzorging de Verbinding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *