Windscherm aanschaffen: dit zijn de mogelijkheden

Windscherm

Windscherm Bij de aanschaf van een windscherm komt meer kijken dan je vooraf misschien zou verwachten. Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe lang de verschillende stukken moeten zijn, maar er is dus meer wat een rol speelt. Dit komt voornamelijk doordat er meer mogelijk is dan je denkt. Dit heb ik zelf ondervonden toen ik bezig ging met de aankoop hiervan. Mijn baas wilde graag investeren in nieuwe meubilair en daar hoort dit ook bij. Zelf had ik eigenlijk geen flauw idee waar ik dit kon aanschaffen, dus daarom ben ik online gaan zoeken. Hierbij kwam ik terecht op de website van Xterior.

De keuze maken voor een windscherm

Een windscherm kiezen bleek uiteindelijk nog moeilijker dan ik vooraf had verwacht. Het assortiment is hier ongelofelijk groot en daardoor kan dit nog wel eens lastig zijn als je net als ik snel twijfelt. Het fijne is wel dat er veel afbeeldingen zijn van klanten. Daardoor kun je goed zien hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien op jouw terras. Aan de hand van deze foto’s heb ik drie verschillende modellen geselecteerd waarvan mijn baas er eentje heeft gekozen. Hierna heb ik online een offerte aangevraagd om erachter te komen hoeveel het ons zou gaan kosten. Dit was een stuk lager dan wij hadden begroot, dus dat was mooi meegenomen.

Een lekkere temperatuur

Windscherm

De aankoop van het windscherm ging heel erg makkelijk en voor ik het wist werden ze al geleverd. Doordat dit zo snel was, hebben wij er nog een groot gedeelte van de zomer van kunnen genieten. Vooral de bezoekers van onze horeca onderneming waren hier heel erg blij mee, want het was soms wel flink winderig. Door dit te blokkeren voelde het vaak op ons terras een paar graden warmer dan het daadwerkelijk was. Ik kan dit iedereen aanraden!