Wist u dat u ook een led dimmer kunt toepassen?

Mijn vriendin en ik zaten laatst te eten en mijn vriendin vertelde me dat ze hoofdpijn kreeg van de felle keukenlamp. Ik vond de lamp ook altijd al aan de felle kant, maar hoofdpijn had het me nooit gegeven gelukkig. Natuurlijk vertelde ik mijn vriendin dat we het hoofdpijn probleem meteen gingen oplossen. Hoofdpijn krijgen door een lamp is namelijk doodzonde en het leek me makkelijk op te lossen. Ik ben toen naar de winkel gegaan en heb een nieuwe led lamp gekocht. Slimme oplossing, dacht ik. Helaas was deze lamp ook te fel, al gaf de verpakking aan dat het een mooi, warm licht was. Lekker opgelicht dus! Ik ging terug naar de winkel maar ze weigerden mijn geld terug te geven, ook al liet ik foto’s zien van de lamp waarop je duidelijk kon zien dat dit dus geen mooi, warm licht was wat wel op de verpakking stond. Ik verliet geïrriteerd de winkel en ging weer naar huis. Mijn vriendin zei dat ik misschien ook wel een led dimmer kon kopen waarmee je de lamp van heel zacht, naar fel kon zetten. Dat leek me een super goed idee! Dan kon ik namelijk nog steeds aan de keukentafel werken in de avond met een fellere lamp, maar konden we voortaan samen eten in gedimd licht. Ik ging via internet op zoek naar een led dimmer en kwam snel op de website van sandervunderink.nl uit. Hier vond ik de perfecte led dimmer. Ik bestelde hem en installeerde de dimmer en nu kunnen we weer prettig samen eten aan de eettafel. We zijn er echt hartstikke blij mee! Jammer dat we niet eerder aan een led dimmer gedacht hebben. Dat had ons die nieuwe lamp gescheeld. Maar goed, nu zijn we blij!

Op de website van sandervunderink.nl hadden we snel een led dimmer gevonden

Op de website vonden we meteen een geschikte led dimmer voor onze led lamp. We hadden nog een vraagje hierover, dus stuurden een mail naar de klantenservice. Ik kreeg vrij snel een uitgebreid antwoord terug waarin alle vragen die ik had uitgebreid beantwoord werden. Zulke service heb ik zelden ergens gezien. Wij waren zeker knap verrast hierdoor! Mijn vriendin heeft dit nog meerdere keren naar me herhaald. ‘Wat een fijne service was dat toch’ zei ze de hele dag. Ik was erg blij om mijn vriendin de hele dag zo vrolijk te zien!

Wij zijn hartstikke blij om in dit licht te eten

Wilt u ook een nieuwe led dimmer kopen? Wij raden het zeker aan om deze te bestellen op deze site omdat:

  • De led dimmer het hartstikke goed doet, we hebben hem nu al een tijdje en er mankeert absoluut niks aan
  • De service erg goed is, onze vragen werden uitgebreid en snel beantwoord;
  • De led dimmer bezorgd werd in de aangegeven leverdagen.

Kortom: zzeker hier bestellen dus als je op zoek bent naar een goede led dimmer met een uitstekende prijs. Zoek dus zeker niet door maar kijk gelijk even op deze site om te zien wat u hier allemaal kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *